NL

Bel ons: + 32 3 235 32 49

Vragen

Hoe gaat een coaching in zijn werk?

Een personal coaching traject is steeds op maat en start met een uitgebreide intake om de huidige situatie en het gewenste resultaat te bepalen. Hierbij bepaalt u samen met de coach de meest geschikte aanpak.

Waar vinden de coaching sessies plaats?

Voor een maximaal resultaat stellen we steeds voor de sessies buiten de werkomgeving te laten plaatsvinden. Premium Coaching heeft aangepaste coachingruimtes ter beschikking in Gent en Antwerpen. Het gebruik van deze coachingruimtes is inbegrepen in onze service.

Hoeveel kost een personal coaching?

Het budget voor een personal coaching varieert naargelang de specifieke aanpak, de vraagstelling en de gewenste resultaten. We maken we graag een persoonlijk voorstel op maat. Contacteer ons voor meer informatie.

Kan ik gebruik maken van opleidingscheques of KMO-portefeuille?

De personal coaching sessies bij Premium Coaching kome in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefuille. Momenteel kunnen wij evenwel geen opleidingscheques aanvaarden.

Hoelang duurt een coaching traject?

Premium Coaching werkt op maat. We stellen ons flexibel op om tegemoet te komen aan uw inhoudelijke wensen en budgettaire vragen. Een traject in Personal Coaching bestaat meestal uit 3 tot 5 sessies van 3 uur (een halve dag). U bereikt dus op zeer korte termijn resultaat.

Kan ik bij jullie ook terecht voor teambuilding of e-learning?

Absoluut. Ontdek hier de teambuilding activiteiten van Expert Academy. En op deze site vindt u eveneens een uitgebreid aanbod van e-learning cursussen. Contacteer ons gerust voor verdere info.

 

Copyright 2015 Premium Coach - Webdesign by ozalith.be