NL

Bel ons: + 32 3 235 32 49

Jan Buermans

Jan Buermans is een ervaren coach, trainer, consultant en expert in communicatie, management, sales en persoonlijke ontwikkeling

Jan studeerde af als Master in de Communicatiewetenschappen en begon zijn loopbaan bij ITT Promedia, waar hij de knepen van de verkoop leerde als account manager. Later werd hij Sales Manager & Training Manager bij Belgacom en Sales Director bij Versatel. Tot zijn expertise behoren onder meer: communicatietraining, change management, presentatietechnieken, conflicthantering, onderhandelen, sales (consultative selling), people management, leiderschap, stress management, time & priority management, motivatie en assertiviteit. Hij is tevens gecertificeerd HBDI-trainer.

Contacteer Jan Buermans

Testimonials

Jan Buermans heeft een bijzonder uniek coachingtalent. Met veel enthousiasme en openheid gidst hij je door je denkprocessen en laat hij je zowel je valkuilen als je innerlijke sterktes zien. Op korte tijd leert hij je de technieken om hiermee om te gaan, en je kan er heerlijk verfrist en geinspireerd weer tegenaan.
Marleen Coppens - CFO Userfull .

Mijn voornaamste doelstelling was om als manager beter inzicht te krijgen in change management. Deze coaching heeft me geholpen een duidelijke structuur om op te bouwen en het overzicht te bewaren in tijden van verandering. Daarnaast heb ik de kracht van empathie leren toepassen. Een ware eye-opener.
Sven Polfliet - Account Manager James Walker Benelux .

 

Copyright 2015 Premium Coach - Webdesign by ozalith.be