NL

Bel ons: + 32 3 235 32 49

Een life coach, meer dan een klankbord

We horen het vaker: mensen die zich afvragen wat die personal training precies is of inhoudt, en hoe een personal coach te werk gaat. Gaat het gewoon om business consultancy waarbij iemand (de life coach dus) u vertelt hoe u het wel of niet moet aanpakken? Zeker niet. Ons doel is het bereiken van uw persoonlijke of bedrijfsgerelateerde doelen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan helpen we u daarbij. Samen met u kijken we naar de manier waarop uw eigen trainer u kan helpen om het onderste uit de kan te halen. Het resultaat? Innerlijke rust en minder stress. En daar blijft het niet bij. De tips die de personal coach u aanreikt, komen van pas op korte, middellange of lange termijn.

Contacteer ons voor een personal life coach, of als u een vrijblijvende afspraak of aanvullende informatie wenst!

Voor wie is het concept 'persoonlijke training' bestemd?

Verschillende mensen kunnen gebruik maken van onze dienstverlening en een beroep doen op een van onze coaches

Met een personal life coach vandaag al nadenken over de projecten van morgen? Wij zetten u op weg en streven voor u uw doelstellingen na. Contacteer ons vrijblijvend voor uw eigen persoonlijke begeleider!

Wanneer is het nuttig om een life coach in te schakelen?

Relevante vragen stellen

U ziet het, uw eigen personal coach (of meerdere coaches, indien u dat wenst) helpt u bij het bereiken van een hogere levenskwaliteit. Misschien zijn er meer diepliggende oorzaken in uw dagelijks leven die aan de basis liggen van bepaalde problemen. Daarom zullen we steeds op zoek gaan naar de parameters die vatbaar zijn voor verbetering. En daarvoor stellen we een aantal vragen die deze zoektocht vooruit helpen.

Waarom met ons in zee gaan?

Elke life coach uit onze organisatie mag terugblikken op flink wat jaren ervaring in de b2b-sector. Als geen ander erkennen onze coaches de vele uitdagingen en valkuilen die het dagelijkse leven soms moeilijk maken. Daarom gaat iedere personal coach steeds voor een gerichte aanpak, waarbij uw persoonlijke doelen en wensen centraal staan.

Nood aan een persoonlijke begeleider? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak met een personal coach!

Veel succes!

 

Copyright 2015 Premium Coach - Webdesign by ozalith.be