NL

Bel ons: + 32 3 235 32 49

Resultaat

CASE 1 Team Motivatie


Kristof is team manager in een technologisch bedrijf en geeft leiding aan een 12-tal medewerkers, hoofdzakelijk ingenieurs en technische profielen. Kristof is recent doorgegroeid naar deze leidinggevende functie en is zeer gedreven. Zijn uitdaging is de teamleden te motiveren en hen enthousiast te maken voor zijn plannen en projecten.

Lees meer...

CASE 2 Effectief Leiderschap 


Peter is een first line manager, rapporterend aan de directie, in een internationaal verzekeringsbedrijf en geeft rechtstreeks leiding aan een 15-tal medewerkers. Hij is 2 jaar geleden extern aangetrokken om het departement te reorganiseren, optimaliseren en te leiden. De directeur van Peter en de HR-directeur vinden dat Peter ondermaats presteert als manager. Zijn uitdagingen zijn leiderschap en communicatie.

Lees meer...

CASE 3 Time Management


Stefanie is District Manager voor een internationaal energiebedrijf. In deze functie onderhandelt Stefanie met diverse externe partners en verdeelpunten. Het is een veeleisende job met een vrij intense workload waarbij het belangrijk is de juiste prioriteiten te stellen.

Lees meer...

CASE 4 Overtuigend Presenteren


Philippe, is zaakvoerder van een technologisch bedrijf in de luchtvaartsector. Als bedrijfsleider gebeurt het regelmatig dat hij zijn bedrijf en zijn verhaal dient voor te stellen tijdens klantenmeetings. Philippe heeft het gevoel dat hij de laatste tijd meer moeite heeft om zijn publiek te inspireren en wil hier via een persoonlijke begeleiding aan werken.

Lees meer...

 

Copyright 2015 Premium Coach - Webdesign by ozalith.be