NL

Bel ons: + 32 3 235 32 49

Team Motivatie

Situatieschets

Kristof is team manager in een technologisch bedrijf en geeft leiding aan een 12-tal medewerkers, hoofdzakelijk ingenieurs en technische profielen. Kristof is recent doorgegroeid naar deze leidinggevende functie en is zeer gedreven. Zijn uitdaging is de teamleden te motiveren en hen enthousiast te maken voor zijn plannen en projecten.

Oplossing

Premium Coaching stelt een individueel trainings- en coachingsprogramma op maat voor. Het doel is om concrete tools aan te reiken, waarbij inzichten worden verworven rond communicatie, change management, assertiviteit, conflictbeheersing, leidinggeven en people management.

Op basis van het intakegesprek met Kristof en zijn manager, voorziet Premium Coaching een traject van 4 sessies. Voorafgaandelijk wordt het persoonlijkheidsprofiel van Kristof bepaald aan de hand van de online HBDI-test. Tijdens de eerste coaching sessie ontvangt Kristof zijn persoonlijk profiel in een overzichtelijk rapport. Dit profiel wordt als rode draad gebruikt doorheen de verschillende coaching sessies. Om de aangeleerde technieken meteen in de praktijk te brengen, wordt eveneens een sessie met professioneel trainingsacteur voorzien.

Resultaat

Kristof is zich nu meer bewust van zijn eigen communicatiestijl en vooral ook wat de impact daarvan is op anderen. Door dit inzicht slaagt hij er beter in op dezelfde golflengte te komen met zijn teamleden. Hierdoor verbetert de samenwerking en behaalt zijn team betere resultaten.

 

Copyright 2015 Premium Coach - Webdesign by ozalith.be