NL

Bel ons: + 32 3 235 32 49

Time Management

Situatieschets

Stefanie is District Manager voor een internationaal energiebedrijf. In deze functie onderhandelt Stefanie met diverse externe partners en verdeelpunten. Het is een veeleisende job met een vrij intense workload waarbij het belangrijk is de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast dient de District Manager de belangen van het bedrijf te verdedigen zonder daarbij de relatie met de klanten en verdelers te ondermijnen. Dit vereist een assertieve houding. Stefanie voelt de noodzaak om zich verder te ontplooien door beter prioriteiten te stellen, effectiever haar tijdsbesteding te benutten en op een assertieve manier grenzen te stellen.

Oplossing

Premium coaching stelt een coachingstraject voor van 4 sessies van een halve dag, gespreid over een periode van enkele maanden. Op deze manier kan er dieper worden ingegaan op individuele vragen. Het resultaat is hierdoor maximaal. Het programma voor de Personal Coaching wordt op maat uitgewerkt door de trainer Jerko Bozikovic. Naast timemanagement komen ook aspecten van managementvaardigheden en assertieve communicatie aan bod. De doelstellingen hierbij zijn:

 

Resultaat

Na de coachingsessies heeft Stefanie een persoonlijk actieplan opgesteld om productiever om te gaan met haar tijd zowel professioneel als privé. Haar persoonlijke effectiviteit is blijvend verbeterd en ze is zich meer bewust van het belang van evenwichtig en flexibel te plannen.

 

Copyright 2015 Premium Coach - Webdesign by ozalith.be