NL

Bel ons: + 32 3 235 32 49

Overtuigend Presenteren

Situatieschets

Philippe, is zaakvoerder van een technologisch bedrijf in de luchtvaartsector. Als bedrijfsleider gebeurt het regelmatig dat hij zijn bedrijf en zijn verhaal dient voor te stellen tijdens klantenmeetings. Dat kan voor grote groepen zijn, maar soms ook voor 2 of 3 personen. De voertaal in de sector is hoofdzakelijk het Engels. Philippe heeft het gevoel dat hij de laatste tijd meer moeite heeft om zijn publiek te inspireren en wil hier via een persoonlijke begeleiding aan werken.

Oplossing

Premium coaching stelt een coachingstraject voor van 4 sessies van een halve dag. Het programma wordt op maat uitgewerkt door presentatiecoaches Sylvie Verleye en Lies Martens met de volgende doelstellingen:

Er wordt gewerkt met een bestaande presentatie, die zowel inhoudelijk als vormelijk wordt geoptimaliseerd door de coaches. Met de hulp van videofeedback worden aspecten zoals lichaamstaal, stemgebruik en oogcontact met het publiek bijgestuurd. Tevens worden er tips en tricks meegegeven om op een overtuigende en authentieke manier een boodschap over te brengen.

 

Resultaat

Na de coachingsessies heeft Philippe een helder en boeiend verhaal dat met een overzichtelijke presentatie wordt ondersteund. Hij is zich meer bewust van lichaamstaal en non-verbale communicatie en slaagt er in een beter contact te maken met zijn publiek.

 

Copyright 2015 Premium Coach - Webdesign by ozalith.be