NL

Bel ons: + 32 3 235 32 49

Sylvie Verleye

Sylvie Verleye is een expert op het gebied van presentatietechnieken

Zij heeft door de jaren heen een eigen presentatiemodel ontwikkeld dat ze blijft toetsen en aanpassen. Centraal in dit model staan 3 thema’s: duidelijke boodschappen aan de hand van storytelling, visual storytelling (met PowerPoint of Prezi), en ‘authentiek’ spreken met optimale aandacht voor het publiek. Daarnaast maakt zij een duidelijk onderscheid tussen presentaties naar een groot extern publiek en in-company presentaties tijdens vergaderingen of voor directie wat een duidelijke impact heeft op timing en gebruik van PowerPoint.

Contacteer Sylvie Verleye

Testimonials

De coaching was een echte eye opener. Ik kreeg inzicht in enkele nieuwe presentatietechnieken en deze werden op een heldere manier uitgelegd. Vooral de notie van 'The naked presenter' trok mijn aandacht en zie ik direct toepasbaar in ons bedrijf.
Vicky Monsieurs - Corporate Training Manager Liberty Global International.

Mijn doel was om meer vertrouwen te krijgen tijdens mijn presentaties en mijn verwachtingen zijn na de personal coaching perfect ingelost. Ik heb geleerd hoe ik oogcontact met het publiek kan opbouwen en ook hoe mijn presentaties sterker overkomen, zodat ik meer rust en zelfvertrouwen uitstraal.
Guy Geens - CEO Master Tours.

 

Copyright 2015 Premium Coach - Webdesign by ozalith.be